Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE, astăzi din nou tenis de la Roland Garros!

Dacă e marţi, e tenis. Astăzi este timpul să mergeţi pe mâna româncelor la Roland Garros pentru a face profit la pariuri.

24 mai 2022, 10:41
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE, astăzi din nou tenis de la Roland Garros!

Biletul zilei. Ieri a fost câștigător! Am pariat pe succesul obținut de Mikael Ymer în partida cu James Duckworth (6-2, 6-4, 6-2) și pe cel mult 29 de game-uri jucate în Jordan Thompson – Rafael Nadal (2-6, 2-6, 2-6). Astfel, ne-am dublat împreună investiția! Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa dintre Irina Bara și Yulia Putinseva. Sportiva noastră nu a avut noroc la tragerea la sorti pentru primul tur de la Roland Garros, adversara sa fiind o jucatoare clasată în top 50 WTA. Pariem că sportiva din Kazakhstan se va impune la o diferență de cel puțin 3 game-uri.

Continuăm cu disputa dintre Simona Halep și N.M. Schunk. Sportiva din Germania are doar 19 ani și este venită din calificări. Așadar, Simona ar trebui să se impună într-un meci scurt și pariem pe cel mult 20 de game-uri.

Închidem biletul zilei cu o partidă de pe tabloul masculin, Hugo Gaston – Alex De Minaur. Și aici diferența de valoare este evidentă în favoarea sportivului din Australia. Mizăm simplu că De Minaur ca câștiga la o diferență de minim 4 game-uri.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 24 mai

16:00, Irina Bara – Yulia Putinseva, Putinseva -2.5 game-uri, cota 1.29

17:00, Simona Halep – N.M. Schunk, sub 20.5 game-uri, cota 1.25

17:00, Hugo Gaston – Alex De Minaur, De Minaur -3.5 game-uri, cota 1.29

Cotă totală: 2.08

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.