Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”. Astăzi, fotbal și baschet!!

Ieri a fost VERDE! Am pariat pe cel mult două goluri în disputa Arsenal Sarandi - Godoy Cruz (0-0) și pe cel puțin o reușită în repriza secundă la Entella - Pescara (1-1 pauză, 2-2 final). Astfel, ne-am dublat împreună investiția.

12 oct. 2021, 09:37
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”. Astăzi, fotbal și baschet!!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi mizăm împreună pe un mix de sporturi, fotbal-baschet.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

 

Deschidem combo-ul de astăzi cu partida din Euroliga de baschet dintre Alba Berlin și Fenerbahce. Gruparea vizitatoare are prima șansă la victorie și evidențiem faptul că formația germană a suferit două înfrângeri în primele două etape ale acestei competiții. Pariem logic pe succesul obținut de Fenerbahce la o diferență de cel puțin 3 puncte.

Pentru a doua selecție mergem la disputa de fotbal dintre Danemarca și Austria din cadrul calificărilor pentru Cupa Mondială. Este un meci care promite spectacol și evidențiem faptul că reprezentativa nordică a marcat de 26 de ori în 7 etape. Nu ne complicăm și mizăm pe cel puțin o schimbare a tabelei de marcaj în repriza secundă.

Închidem cota 2 cu o altă confruntare din cadrul calificărilor pentru Cupa Mondială, Israel – Moldova. Formația gazdă luptă pentru poziția a doua a Grupei F, în timp ce adversara sa se află pe ulitima poziție. Diferența de valoare este evidentă și pariem pe victoria obținută de Israel.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 12 octombrie

21:00, (baschet) Alba Berlin – Fenerbahce, oaspeții -2.5 puncte, cota 1.50

21:45, Danemarca – Austria, peste 0.5 goluri în repriza a 2-a, cota 1.22

21:45, Israel – Moldova, 1, cota 1.16
COTA TOTALĂ: 2.12

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.