Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE. Astăzi, Liga Campionilor | Fotbal de 5 stele, selecții pe măsură!

Astăzi mizăm pe trei selecții din Liga Campionilor. Cu un risc minim, avem o cotă de peste 2, iar profitul esteîn funţcie de cât mizează fiecare.

23 nov. 2021, 09:25
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE. Astăzi, Liga Campionilor | Fotbal de 5 stele, selecții pe măsură!

Biletul zilei pariuri1x2.ro:

Ieri am pariat pe „1 cu handicap 0” la Voluntari – Dinamo (2-1) și pe cel puțin câte două goluri în alte două partide: Norrkoping – Djurgarden (1-1) și Trabzonspor – Gaziantep (3-0). Astfel, ne-am dublat împreună investiția. Astăzi mizăm pe trei selecții din Liga Campionilor.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

 

Deschidem combo-ul cu super meciul dintre Chelsea și Juventus, grupări care se îndreaptă către faza următoare a competiței. Miza partidei este prima poziție, iar în tur la Torino, Juventus s-a impus la limită cu 1-0. Sunt șanse mari să asistăm la un start de partidă „închis” și mizăm pe cel mult un gol marcat în prima repriză.

Tot în Grupa H, Malmo o întâlnește pe Zenit. Oaspeții încă speră la locul secund, dar obiectivul real este poziția a 3-a. Campioana Rusiei are prima șansă la victorie în această partidă și evidențiem faptul că Zenit s-a impus și în partida tur cu un categoric 4-0. Pariem „safe” pe x2.

Biletuk zilei: Închidem biletul zilei cu Barcelona – Benfica. Xavi a debutat pe banca catalanilor în La Liga cu o victorie la limită în fața rivalei Espanyol, scor 1-0. Un nou succes în fața campioanei Portugaliei o califică matematic pe Barcelona în faza următoare a Ligii Campionilor. În plus, echipa gazdă are de luat și o revanșă după înfrângerea din tur la scor de neprezentare.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 23 noiembrie

22:00, Chelsea – Juventus, sub 1.5 goluri în prima repriză, cota 1.39

22:00, Malmo – Zenit, x2, cota 1.29

22:00, Barcelona – Benfica, 1x, cota 1.16

COTA TOTALĂ: 2.07

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.