Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”. Astăzi, Liga Europa ne livrează profitul!

Astăzi ne îndreptăm atenția către Liga Europa! Vezi cele mai bune ponturi ale zilei legate de pariuri sportive.

15 apr. 2021, 08:49
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”. Astăzi, Liga Europa ne livrează profitul!

Biletul zilei. Ieri ne-am dublat investiția! Am pariat pe victoria gazdelor în disputa din Cupa României dintre Univ. Craiova și Viitorul Tg. Jiu (3-0), dar și pe ambele marchează la Dortmund – Manchester City. Această ultimă confruntare s-a încheiat 1-2 și astfel, ne-am dublat investiția. Astăzi ne îndreptăm atenția către Liga Europa!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem cota 2 cu partida dintre Slavia Praga și Arsenal. În tur, pe Emirates a fost 1-1, iar „tunarii” sunt nevoiți să marcheze în Cehia pentru a spera la calificarea în „careul de ași” al competiției. În mod normal gruparea londoneză va pune presiune pe formația gazdă și în aceste condiții pariem că Arsenal va beneficia de cel puțin 5 cornere.

Pentru a doua selecție mergem la disputa dintre Villarreal și Dinamo Zagreb. În manșa tur din Croația, „Submarinul galben” s-a impus cu 1-0. Gruparea iberică este clar formația mai valoroasă și pariem simplu pe cel puțin un gol încasat de echipa vizitatoare.

Închidem cota 2 cu partida dintre AS Roma și Ajax. În tur, formaţia giallorossa s-a impus cu 2-1, iar „lăncierii” sunt nevoiți să atace pe Stadio Olimpico. Ținând cont de forța ofensivă a batavilor, mizăm pe cel puțin o reușită în dreptul oaspeților.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 15 aprilie

22:00, Slavia Praga – Arsenal, oaspeții peste 4.5 cornere, cota 1.50

22:00, Villarreal – Dinamo Zagreb, gazdele să înscrie, cota 1.14

22:00, AS Roma – Ajax, oaspeții să înscrie, cota 1.17
COTA TOTALĂ: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.