Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE »» Astăzi, Ligue 1 & La Liga!

Ieri am pariat pe trei selecții din tenis. Am mizat pe minim un set câștigat de Pavlyuchenkova în disputa cu Konjuh (2-0), pe victoria lui Fokina în partida cu Simon (2-1) și că tabela de marcaj va arăta 1-1 după primele două game-uri disputate în meciul dintre Murray și Humbert. Astfel, ne-am dublat împreună investiția. Vezi um pariem astăzi!

22 sept. 2021, 09:19
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE »» Astăzi, Ligue 1 & La Liga!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. 

Cu doar o singură victorie în primele 6 etape, Monaco joacă cu St. Etienne, gruparea care nu a reușit să învingă pe nimeni în acest start de sezon. Așadar, se întâlnesc două defensive care au încasat minim un gol în fiecare din primele 6 etape. În aceste condiții, mizăm pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj. Evidențiem faptul că în fiecare dintre confruntările directe din sezonul trecut trecut s-au marcat 4 goluri.

Tot în Ligue 1, PSG va juca în deplasare la Metz. Diferența de valoare este evidentă. Cu Messi, Neymar și Mbappe în teren, gruparea oaspete ar trebui să obțină victoria fără mari probleme pe trerenul ultimei clasate.

Închidem biletul zilei cu disputa dintre Real Madrid si Mallorca. Lidera din La Liga are clar prima șansă la victorie și evidențiem faptul ca Mallorca a fost învinsă în ultimele 5 partide directe disputate la Madrid. Pariem simplu pe 1 solist.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 22 septembrie

20:00, Monaco – St. Etienne, peste 1.5 goluri, cota 1.26

22:00, Metz – PSG, 2, cota 1.26

23:30, Real Madrid – Mallorca, 1, cota 1.26
COTA TOTALĂ: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.