Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”. Astăzi, Manchester City – PSG în prim-plan!

Ieri ne-am dublat din nou investiția! Am pariat pe cel puțin un gol marcat de gazde în Mainz - Hertha (1-1), pe "1x" la FC Copenhaga - Aarhus (3-2) și pe "1 cu handicap 0" la Torino - Parma (1-0). Vezi cum pariem astăzi!

04 mai 2021, 09:25
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”. Astăzi, Manchester City – PSG în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Deschidem cota 2 cu partida din cadrul turneului de tenis feminin de la Madrid dintre Elise Mertens și Simona Halep. Se joacă pe zgură și evidențiem faptul că sportiva noastră nu a avut probleme în a se impune în fața tenismenei din Belgia pe această suprafață. Simona conduce cu 3-0 la directe pe zgura, fără să piardă set. Așadar, pariem pe victoria obținută de Halep.

Închidem cota 2 cu super meciul din semifinalele Ligii Campionilor, Manchester City – PSG. În tur, la Paris a fost 2-1 pentru echipa lui Guardiola, după ce campioana Franței a condus cu 1-0 la pauză. Așadar, PSG este nevoită să înscrie de două ori pe Etihad pentru a spera la calificare și foarte probabil vom asista la un meci spectaculos. În aceste condiții mizăm pe cel puțin câte o reușită de fiecare parte.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 4 mai

14:00, Elise Mertens – Simona Halep, 2, cota 1.30

22:00, Manchester City – PSG, ambele înscriu, cota 1.55
COTA TOTALĂ: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.


loading...
Partenerii noștri