Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE »» Astăzi mizăm pe o „dublă” din Premier League!

Ieri am pariat pe "1 & peste 1.5 goluri" la Inter – Spezia (2-0), pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj în Watford – Chelsea (1-2) și pe cel puțin o reușită a gazdelor în Lyon - Reims (0-0, 1-2). Astfel, ne-am dublat împreună investiția. Vezi cum pariem astăzi!

02 dec. 2021, 09:20
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE »» Astăzi mizăm pe o „dublă” din Premier League!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa dintre Tottenham și Brentford. Cu Antonio Conte pe bancă, gazdele au obținut patru puncte din cele două meciuri de Premier League, 0-0 la Everton și 2-1 pe teren propriu cu Leeds. Totuși, gruparea londoneză se află la 4 lungimi distanță de top 5. De partea cealaltă, gruparea vizitatoare are un start de sezon neașteptat de bun și ocupă o poziție liniștitoare la mijlocul clasamentului. Așadar, Tottenham este încă departe de obiectivul propus și trebuie să forțeze victoria în fața unei adversare clar inferioară valoric. Pariem pe 1 solist.

Închidem biletul zilei cu cealaltă partidă a zilei din Premier League, derby-ul rundei dintre Manchester United și Arsenal. Venirea lui Ralf Rangnick pe banca gazdelor reprezintă cu siguranță un boost de moral, dar foarte probabil carențele defensive ale grupării de pe Old Trafford nu s-au rezolvat atât de repede. United are prima șansă la victorie, dar evidențiem faptul că a încasat 7 goluri în ultimele două meciuri disputate pe teren propriu, cu Manchester City și Liverpool. În aceste condiții mizăm pe un meci cu cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 2 decembrie

21:30, Tottenham – Brentford, 1, cota 1.65

22:15, Manchester United – Arsenal, peste 1.5 goluri, cota 1.23

COTA TOTALĂ: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.