Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”. Astăzi mizăm pe o singură selecție!

Singura selecție de pe biletul zilei vine de la turneul de tenis de la Salzburg, acolo unde Facundo Bagnis îl întâlnește pe Dominic Thiem.

07 iul. 2022, 09:54
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”. Astăzi mizăm pe o singură selecție!

Biletul zilei. Ieri am pariat pe victoria obținută de Simona Halep în disputa cu Anisimova (2-0) și pe succesului lui Nick Kyrgios cu cel mult un set pierdut în fața lui Christian Garin (3-0). Astfel, ne-am dublat împreună investiția. Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Singura selecție de pe bilet vine de la turneul de tenis de la Salzburg, acolo unde Facundo Bagnis îl întâlnește pe Dominic Thiem. Sportivul austriac vine după victoria cu 2-0 în fața lui Filip Misolic, numarul 210 mondial, cu scorul de 6-4, 7-5, intrerupand o serie de 11 infrangeri. Astfel, Thiem este departe de jucatorul care reușea să câștige titlul la US Open, iar adversarul său este un zgurist experimentat și campionul en-titre de la Salzburg. În aceste condiții, mizăm pe succesul obținut de Bagnis.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 7 iulie

19:00, Facundo Bagnis – Dominic Thiem, victorie Bagnis, cota 2.10

Cotă totală: 2.10

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.