Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde” | Astăzi pariem pe fotbal și tenis!

Ieri am mizat pe x2 la Hermannstadt - FC Viitorul (0-0), pe cel mult 3 goluri înscrise în Chelsea - Real Madrid (2-0) și pe x2 la Rio Ave – Sporting (0-2). Astfel, ne-am dublat din nou investiția. Vezi cum pariem astăzi!

06 mai 2021, 10:42
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde” | Astăzi pariem pe fotbal și tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început ne îndreptăm atenția către turneul masculin de dublu de la Madrid, la partida Krawietz/Tecău – Dodig/Polasek. Bookmakerii ne indică un meci echilibrat, dar evidențiem faptul că dublul la care evoluează sportivul nostru se descurcă mai bine pe zgură. În plus, perechea Dodig/Polasek a jucat un singur meci pe această suprafață în 2021, fiind învinsă de Evans /Skupski. În aceste condiții, pariem „acoperit” pe cel puțin un set câștigat de Krawietz și Tecău.

Pentru a doua selecție mergem la disputa din Bundesliga dintre Hertha și Freiburg. Cu 3 etape înainte de sfârșitul sezonului, echipa gazdă se află la 3 lungimi distanță de salvarea de la retrogradare, dar are si două meciuri mai puțin disputate. Așadar, Hertha are toate motivele să forțeze victoria în fața unei adversare care nu are emoții pe acest final de sezon. Mizăm simplu pe minim un gol marcat de gruparea din Berlin.

Închidem cota 2 cu partida dintre FC Botoșani și FCSB. Cu doar un singur punct obținut în ultimele 3 runde, formația oaspete nu își permite pași greșiți în fața unei adversare clar inferioară valoric. FCSB a câștigat ultimele 3 confruntări directe și este neînvinsă în ultimele 6. Pariem pe „2 cu handicap 0” și în cazul în care partida se încheie la egalitate, selecția noastră va primi cotă 1.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 6 mai

14:00, (tenis) Krawietz/Tecău – Dodig/Polasek, Krawietz/Tecău minim 1 set, cota 1.33

19:30, Hertha – Freiburg, gazdele să înscrie, cota 1.20

19:45, FC Botoșani – FCSB, 2 cu handicap 0, cota 1.26
COTA TOTALĂ: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.