Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE | Astăzi, tenis & baschet pentru profit!

Ieri am mizat pe succesul oaspeților în disputa din NBA dintre San Antonio Spurs și Memphis Grizzlie (110-118) și pe victoria gazdelor în partida de handbal masculin dintre Potaissa Turda și SCM Politehnica (37-31). Astfel, ne-am dublat împreună investiția. Vezi cum pariem astăzi!

27 ian. 2022, 09:22
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE | Astăzi, tenis & baschet pentru profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Joi, debutăm cu meciul din Euroliga de baschet dintre FC Barcelona și Lyon-Villeurbanne. Diferența de valoare este evidentă și remarcăm faptul că în ultima confruntare directă disputată în noiembrie 2021, gruparea catalană s-a impus chiar în fieful adversarei cu 80-60. Așadar, pariem logic pe succesul obținut de gazde.

Pentru ultimele două selecții din biletul zilei mergem la Australian Open. Berrettini și Nadal luptă pentru un loc în ultimul act al turneului. Ne așteptăm la un meci echilibrat, în care sportivul italian are mari șanse să câștige un set. În cealaltă semifinală se întâlnesc Tsitsipas și Medvedev. Tenimenul rus, aflat pe poziția secundă are prima șansă la victorie, iar cota pentru acest pariu este una atractivă, 1.40.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 27 ianuarie

22:00, (baschet) FC Barcelona – Lyon-Villeurbanne, 1, cota 1.14

05:30, (tenis) Berrettini – Nadal, Berrettini minim un set, cota 1.30

10:30, (tenis) Tsitsipas – Medvedev, 2, cota 1.40

Cotă totală: 2.07

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.