Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”. Astăzi, tenis & baschet!

Dacă e marţi, e tenis şi baschet. Novak Djokovic îşi apără poziţia de lider mondial al sportului alb, în ciuda problemelor din pandemie.

12 apr. 2022, 09:58
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”. Astăzi, tenis & baschet!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri am pariat pe victoria lui Diego Schwartzman în disputa cu Karen Khachanov (2-1) și pe succesul lui Jannik Sinner în partida cu Borna Coric (2-1). Astfel, ne-am dublat împreună investiția. Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de marți cu meciul dintre Novak Djokovic și Davidovich Fokina din cadrul turneului de tenis masculin de la Monte Carlo. Aflat pe prima poziție în clasamentul ATP, sportivul sârb este și principalul favorit al competiției. Cu doar 7 game-uri pierdute în precedentele două confruntări directe, Novak Djokovic ar trebui să obțină victoria fără mari probleme.

Închidem biletul zilei cu o dispută din NBA. Puțin după miezul nopții, Brooklyn Nets are prima șansă la victorie în disputa cu Cleveland Cavaliers. De remarcat este faptul că precedenta confruntare directă a avut loc în weekend. Atunci, Nets s-a impus cu 118 – 107, iar Kevin Durant a înscris 36 de puncte. Mizăm pe o nouă evoluție bună a vedetei gazdelor și pariem că va atinge borna de 32 de puncte.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 12 aprilie

15:00, (tenis) Novak Djokovic – Davidovich Fokina, 1, cota 1.13

02:00, (baschet) Brooklyn Nets – Cleveland Cavaliers, Kevin Durant (Brooklyn Nets) peste 31.5 puncte, cota 1.83

Cotă totală: 2.06

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.