Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”. Azi mizăm pe o triplă din tenis, baschet şi fotbal

Biletul zilei propus ieri a fost câştigător! Am pariat pe victoria obţinuta de E. Svitolina în meciul cu J. Konta (scor 2-0) şi pe minim un set câştigat de D. Medvedev, contra lui Wawrinka (scor 3-1). După cele două partide disputate aseară la US Open, spre dimineaţă, a venit şi confirmarea câştigului bifat, odată cu succesul  clar al Serenei  Williams, scor 6-0, 6-1 contra chinezoiacei Wang.

04 sept. 2019, 07:27
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”. Azi mizăm pe o triplă din tenis, baschet şi fotbal

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi compunem varianta de bilet din selecţii pe 3 sporturi diferite. Investim pe succesul Chinei la Mondialul de baschet. Naţionala gazdă a turneului mai are nevoie de un singur punct în disputa cu Venezuela, pentru a-şi asigura calificare în faza următoare a competiţiei.

Pariem şi pe duelul de la US Open dintre Bencic şi Vekic. Pontul nostru este simplu, pe minim un set cucerit de elveţiancă, favorită de altfel a disputei, cu o cotă de 1.53, în scădere.

În final un pont din Anglia, National League. Dag & Red şi Bromley, două dintre cele mai spectaculoase trupe ale diviziei, îşi dau întâlnire în meci direct, o bună ocazie pentru pariori de a miza pe goluri. Noi luăm în calcul cel puţin două înscrise, în jocul de pe stadionul “Victoria Road” din Londra.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

15:00, Venezuela – China, 2 – cota 1.26

19:00, B. Bencic – D. Vekic, B. Bencic câştigă minim un set, cota 1.22

21:45, Dag & Red – Bromley, peste 1.5 goluri, cota 1.28

Cota finala: 2.16

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.