Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”, vezi combo-ul de astăzi!

Dacă e marţi, e tenis, o nouă zi cu meciuri ofertante la Wimbledon. Astăzi păstrăm rețeta și pariem din nou pe 3 confruntări de pe iarba londoneză.

05 iul. 2022, 09:17
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”, vezi combo-ul de astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri am mizat pe 3 selecții de la Wimbledon. Victoriile obținute de Halep, Kyrgios și Fritz, ne-au dublat investiția. Astăzi păstrăm rețeta și pariem din nou pe 3 confruntări de pe iarba londoneză.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem combo-ul cu două partide din întrecerea feminină. Pariem că Jule Niemeier va trece de Tatjana Maria și că Ons Jabeur o va învinge pe Marie Bouzkova. Evidențiem faptul că alături de Simona Halep, sportiva din Tunisia este una dintre principalele favorite la câștigarea trofeului la Wimbledon.

Închidem biletul zilei cu duelul dintre Novak Djokovic și Jannik Sinner. Sârbul a aratat bine la acest turneu și eviențiem faptul că Nole s-a impus în ultimele trei editii de la Wimbledon. Mizam simplu pe victoria obținută de Djokovic.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 5 iulie

15:00, Tatjana Maria – Jule Niemeier, victorie Niemeier, cota 1.52

15:30, Novak Djokovic – Jannik Sinner, victorie Djokovic, cota 1.09

17:30, Marie Bouzkova – Ons Jabeur, victorie Jabeur, cota 1.26

Cotă totală: 2.08

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.