Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE. Vezi combo-ul de astăzi!

Ieri am pariat pe minim două reușite în Legnica – Polkowice (3-1), pe "1 & peste 1.5 goluri" la Austria - Moldova (4-1) și pe cel mult o schimbare a tabelei de marcaj în prima repriză la Malaga - Tenerife (1-0). Astfel, ne-am dublat împreună investiția. Astăzi ne îndreptăm atenția către calificările pentru Cupa Mondială. Vezi cum pariem!

16 nov. 2021, 09:23
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE. Vezi combo-ul de astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem combo-ul cu Olanda – Norvegia. Mai este o etapă de jucat în Grupa G, iar reprezentativa batavă este lideră cu 20 de puncte, în timp ce Turcia (care joacă în Muntenegru) și Norvegia se află la două lungimi distanță. Așadar, pentru a nu avea emoții în privința primei poziții, Olanda va căuta victoria. Pariem logic pe 1 solist.

Pentru ultimele două selecții mergem în Grupa D, acolo unde Finlanda o întâlnește pe Franța, iar Bosnia și Herțegovina joacă cu Ucraina. Înaintea ultimei etape, Franța este deja calificată, Finlanda se află pe 2 cu 11 puncte, Ucraina are 9, iar Bosnia și Herțegovina nu mai are șanse la locul secund. Ținând cont de forma și valoarea echipelor, pariem pe x2 la meciul de la Zenica și pe „2 cu handicap 0” la disputa de la Helsinki. Evidențiem faptul că în cazul unui rezultat de egalitate în meciul din Finlanda, selecția noastră primește cota 1.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 16 noiembrie

21:45, Olanda – Norvegia, 1, cota 1.40

21:45, Bosnia și Herțegovina – Ucraina, x2, cota 1.19

21:45, Finlanda – Franța, 2 cu handicap 0, cota 1.26
COTA TOTALĂ: 2.09

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.