Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”. Vezi cum mizăm în start de iunie!

Nu rataţi cele mai bune ponturi legate de pariuri online. Care este oferta zilei de marţi pengtru un câştig sigur.

01 iun. 2021, 16:30
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”. Vezi cum mizăm în start de iunie!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: 

Ieri ne-am dublat investiția mizând pe tenis! Am pariat pe victoria lui Norrie în disputa cu Fratangelo (3-0), pe succesul lui Federer în partida cu Istomin (3-0) și pe „0-2 scor corect” la Sanders – Mertens (0-2). Astăzi păstrăm aceeși „rețetă” și mizăm pe 3 selecții din tenis. Vezi combo-ul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

 

În competiția feminină, Maria Sakkari o întâlnește pe Katarina Zavatska. Cu alte cuvinte, tenismena aflată pe locul al 18-lea în ierarhia mondială joacă cu sportiva care ocupă poziția a 129-a WTA. Așadar, Sakkari are clar prima șansă la victorie și nu ar trebui să întâmpine mari dificultăți în a se impune.

Pentru a doua selecție mergem pe tabloul masculin la disputa dintre Adrian Mannarino și Aljaz Bedene. Francezul are 10 înfrângeri consecutive pe zgură, perioadă în care a caștigat doar două seturi. În aceste condiții mizăm simplu pe un succes obținut de Bedene.

Închidem cota 2 cu partida dintre Lucas Pouille și Pablo Cuevas. Conform bookmakerilor, sportivul sud-american are prima șansă la victorie, dar noi ne așteptăm la o evoluție bună a tenismenului francez. Pouille s-a impus în ultima confruntare directă disputată în 2017 pe zgură și are mari șanse să caștige cel puțin un set în fața lui Cuevas care a ajuns la 35 de ani.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 1 iunie

12:00, Sakkari – Zavatska, 1, cota 1.11

13:30, Mannarino – Bedene, 2, cota 1.28

18:00, Pouille – Cuevas, 1 minim un set, cota 1.44
COTA TOTALĂ: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.