Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE | Vezi cum pariem astăzi!

Ieri am mizat pe victoria obținută de Alex De Minaur în fața lui David Goffin (6-0, 6-3), pe succesul oaspeților în Tondela - Benfica (1-3) și pe 1x la Botosani - Dinamo (4-0). Astfel, ne-am dublat investiția. Vezi cum pariem!

08 feb. 2022, 09:33
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE | Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa dintre Jelena Ostapenko și Xinyu Wang din cadrul turneului de tenis feminin de la St. Petersburg. Se joacă în sală pe suprafață dură, condiții care o avantajează pe sportiva din Letonia. În plus, valoare și experiența sunt tot de partea tenismenei aflată pe locul al 25-lea WTA. Pariem logic pe victoria obținută de Ostapenko.

În liga secundă de fotbal din Germania, Karlsruher o întâlnește pe Sandhausen. Echipa gazdă are 6 lungimi peste adversara sa care se află sub linia roșie. În plus, statistică ne indică spectacol și evidențiem faptul că formația de pe Wildparkstadion vine după 7 meciuri consecutive de „peste 2.5 goluri”. Nu ne complicăm și mizăm pe cel puțin o schimbare a tabelei de marcaj în prima parte a meciului.

Închidem biletul zilei cu Burnley – Manchester United. Gruparea oaspete are prima șansă la victorie pe terenul ultimei clasate și are nevoie de puncte în lupta pentru locurile de Liga Campionilor. Pariem “acoperit” pe x2 și punctăm faptul că Burnley a obținut o singură victorie în 19 etape.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 8 februarie

13:00, (tenis) Ostapenko – Wang, 1, cota 1.36

19:30, Karlsruhe – Sandhausen, peste 0.5 goluri în prima repriză, cota 1.33

22:00, Burnley – Manchester United, x2, cota 1.12

Cotă totală: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.