Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE »» Vezi cum pariem astăzi!

Ieri am pariat pe un mix de sporturi, fotbal - tenis și bine am făcut. Nicolas Kicker a câștigat un set în partida de tenis cu Facundo Mena (2-0), iar în cele două confruntări de fotbal, am avut câte cel puțin două goluri. Austria Lustenau a fost învinsă de FAC Wien cu 2-1, iar Athletic Bilbao – Levante s-a încheiat 3-1. Asfel ne-am dublat împreună investiția. Vezi cum pariem astăzi!

08 mart. 2022, 09:21
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE »» Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Debutăm în combo-ul cu partida de tenis dintre Nicolas Jarry și Vit Kopriva, din cadrul challenger-ului de la Santiago. Diferența de valoare și de experiență este clar în favoarea sportivului chilean care joacă și în fața propriilor suporteri. Ba mai mult, Vit Kopriva a fost învins în singura confruntare directă, 0-2 la seturi în 2021 pe zgura de la Lima. În aceste condiții, mizăm pe succesul obținut de Nicolas Jarry.

Închidem biletul zilei cu Hermannstadt – U Cluj. Practic, se duelează locurile doi și trei din liga secundă. Evidențiem faptul că formația oaspete a suferit două înfrângeri în ultimele 3 etape, în timp ce echipa gazdă a pierdut un singur meci în cele 17 etape disputate în acest sezon. Așadar, pariem logic pe 1x.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 8 martie

18:00, (tenis) Nicolas Jarry – Vit Kopriva, Nicolas Jarry să câștige, cota 1.44

19:00, Hermannstadt – U Cluj, 1x, cota 1.41

Cotă totală: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.