Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE, vezi cum pariem astăzi!

Ieri am pariat pe o "dublă" din tenis și bine am făcut. Lorenzo Musetti l-a învins pe Carlos Taberner (2-1), iar Belinda Bencic a trecut de Linda Fruhvirtova (2-0). Astfel, ne-am dublat împreună investiția. Vezi cum pariem astăzi!

07 apr. 2022, 10:24
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE, vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Debutăm în combo-ul de joi cu disputa dintre Auger-Aliassime și Alex Molcan din cadrul turneului de tenis de la Marrakech. Se joacă pe zgură, iar sportivul clasat pe locul al 9-lea ATP este marele favorit la caștigarea competiției. Pariem logic pe succesul obținut de tenismenul canadian.

Continuăm cu disputa dintre PSG și Elverum din Liga Campionilor la handbal masculin. Se joacă în faza optimilor, iar partida tur s-a încheiat la egalitate, 30-30. Diferența de valoare este evidentă și foarte probabil, gruparea franceză va încerca să ia un avans liniștitor încă din startul partidei. În aceste condiții, mizăm că PSG va conduce la pauză.

Închidem biletul zilei cu duelul dintre Bodo Glimt și AS Roma din sferturile de finală din Conference League. Aceste două echipe s-au duelat și în faza grupelor și de fiecare dată am avut parte de spectacol. În disputa din Norvegia, Bodo Glimt s-a impus cu 6-1, îar pe Stadio Olimpico a fost 2-2. Așadar, șanse mari să vedem din nou goluri și mizăm simplu pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 7 aprilie

17:00, (tenis) Auger-Aliassime – Molcan, 1, cota 1.34

21:45, (handbal) PSG – Elverum, 1, cota 1.26

22:00, (fotbal) Bodo Glimt – AS Roma, peste 1.5 goluri, cota 1.21

Cotă totală: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.