Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE »» Vezi cum pariem astăzi!

Ieri, am pariat pe victoria obținută de Simona Halep la minim 4 game-uri diferență în disputa cu Cori Gauff (6-4, 6-4) și pe succesul gazdelor în partida de fotbal dintre FCSB și FC Argeș (4-0). Astfel, ne-am dublat împreună investiția. Astăzi mizăm pe selecții din trei sporturi diferite!

03 mai 2022, 11:36
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE »» Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro . Debutăm cu o partidă din cadrul turneului de tenis feminin de la Madrid, Darya Kasatkina – Sara Sorribes Tormo. Se joacă pe zgură, iar cotele pentru un succes obținut de sportiva din Rusia sunt în scădere. Nu ne complicăm și mizăm pe cel puțin un set câștigat de Kasatkina.

Pentru a doua selecție mergem la handbal feminin. Rapid București o întâlnește pe Gloria Buzău în sferturile de finală ale Cupei României. Lidera în Liga Națională, echipa gazdă are clar prima șansă la victorie. Pariem logic pe succesul obținut de Rapid București.

Închidem biletul zilei cu un meci din NBA. Boston Celtics – Milwaukee Bucks. Se joacă în sferturile de finală ale playoff-ului, iar Bucks conduce cu 1-0 după prima partidă care s-a încheiat 101 – 89. Așadar, un total de doar 190 de puncte și în aceste condiții mizăm ca în disputa care se va juca puțin după miezul nopții se vor înscrie cel mult 228 de puncte.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 3 mai

14:30, (tenis) Darya Kasatkina – Sara Sorribes Tormo, Kasatkina să câștige minim un set, cota 1.29

16:00, (handbal) Rapid București – Gloria Buzău, Rapid să câștige, cota 1.25

02:00, (baschet) Boston Celtics – Milwaukee Bucks, sub 228.5 puncte, cota 1.28

Cotă totală: 2.06

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.