Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, zi de profit. Astăzi, „dublă” din fotbal!

Mingea e rotundă azi la pariuri, aşa că vă propunem două pariuri din fotbal, sperăm, cu profit bun pentru fiecare.

20 ian. 2022, 09:50
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, zi de profit. Astăzi, „dublă” din fotbal!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE. Am pariat pe minim 55 de goluri în disputa din Liga Campionilor de handbal feminin dintre Gyor și Krim Ljubljana (40-27) și pe minim o reușită a oaspeților în partida din La Liga dintre Valencia și Sevilla. Gruparea andaluză a deschis scorul încă din minutul 7 și ne-am dublat investiția fără emoții. Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem combo-ul cu disputa dintre Getafe și Granada. Cu doar 13 goluri înscrise în 20 de etape, echipa gazdă are cel mai slab atac din La Liga. În plus, formația condusă de Quique Flores are o medie de 1.7 goluri pe meci, fiind cea mai puțin spectaculoasă grupare din prima ligă a Spaniei. De partea cealaltă, nici Granada nu impresionează printr-un joc deschis, având o medie de 2 goluri în meciurile disputate în deplasare. Așadar, statisticile ne indică un joc „închis” și pariem pe cel mult două schimbări ale tabelei de marcaj.

Închidem biletul zilei cu disputa dintre AS Roma și Lecce din Cupa Italiei. Formația lui Mourinho are clar prima șansă la victorie în fața unei grupări de liga a doua. Nu ne complicăm și mizăm pe minim două goluri în dreptul gazdelor. Evidențiem faptul că Lecce are 13 înfrângeri și o remiză în ultimele 14 vizite pe Stadio Olimpico. Ba mai mult, tot în 13 dintre ele a încasat minim două goluri.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 20 ianuarie

20:00, Getafe – Granada, sub 2.5 goluri, cota 1.46

22:00, AS Roma – Lecce, gazdele peste 1.5 goluri, cota 1.40

Cotă totală: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.