Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, zi de profit. Astăzi, menţinem ritmul cu selecţii din fotbal și tenis!   

Mult tenis, puţin fotbal, o cotă nu foarte mare, dar care aduce un profit aproape sigur, o demonstrează zilele anterioare.

09 nov. 2021, 09:17
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, zi de profit. Astăzi, menţinem ritmul cu selecţii din fotbal și tenis!   

Ieri ne-am dublat investiția! Am pariat că formația gazdă nu va fi învinsă la două sau mai multe goluri diferență în Academica Clinceni – Rapid (2-3) și pe 1x la alte două partide: Nacional – Chaves (1-1) și Helsingor – Fredericia (4-1). Vezi combo-ul de astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În cadrul turneului de tenis masculin de la Stockholm, Pedro Martinez îl întâlnește pe Emil Ruusuvuori. Se joacă în sală pe suprafață rapidă, condiții care îl avantajează pe sportivul finlandez. Evidențiem faptul că tenismenul iberic a pierdut fără set câștigat ultimele două partide disputate în aceleași circumstanțe, cu Tommy Paul la St. Petersburg și cu Andreas Seppi în calificările de la Paris. Așadar, mizăm pe victoria obținută de Emil Ruusuvuori.

Tot în cadrul turneului de la Stockholm, Botic Van de Zandschulp îl întâlnește pe Jordan Thompson. Ambii sportivi joacă bine pe propriul serviciu și foarte probabil vom asista la un start de partidă echilibrat. În aceste condiții mizăm pe cel puțin 9 game-uri disputate în primul set.

Închidem biletul zilei cu o partidă de fotbal, Concordia Chiajna – Astra Giurgiu. Mizăm pe un meci cu cel mult 3 schimbări ale tabelei de marcaj și evidențiem faptul că pariul nostru a fost câștigător în toate cele 12 etape disputate de ambele echipe în acest sezon. Ba mai mult, alături de lidera Petrolul, echipa gazdă are cea mai bună defensivă din liga a doua a României cu doar 4 goluri primite.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 9 noiembrie

15:00, (tenis) Martinez – Ruusuvuori, 2, cota 1.40

15:00, (tenis) Van de Zandschulp – Thompson, peste 8.5 game-uri în setul 1, cota 1.26

20:30, Concordia – Astra, sub 3.5 goluri, cota 1.20
COTA TOTALĂ: 2.11

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.