Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, zi de profit! Astăzi menținem ritmul și pariem pe goluri!

Pentru biletul zilei de marți am extras 3 selecții simple: Eredivise, La Liga și Serie A pentru un nou profit!

21 dec. 2021, 10:17
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, zi de profit! Astăzi menținem ritmul și pariem pe goluri!

Biletul zilei de luni a fost câștigător! Pentru marți am extras 3 selecții simple: Eredivise, La Liga și Serie A pentru un nou profit!Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem combo-ul cu meciul dintre Vitesse și Zwolle din runda a 18-a din Eredivisie. Statistica ne indică faptul că formația oaspete a primit 20 goluri în cele 8 deplasări ale acestui sezon, iar 11 din precedentele 12 partide ale lui Vitesse s-au încheiat cu cel puțin două goluri înscrise. Mizăm simplu pe minimum două schimbări ale tabelei, pronostic argumentat de evoluțiile ambelor echipe din ultima perioadă, dar și de problemele cu care se confruntă pe faza defensivă.

Sevilla și Barcelona se întâlnesc în restanța etapei cu numărul 4 din La Liga. Trupa antrenată de Xavi a avut probleme serioase pe faza defensivă în ultimele partide, iar gazdele au excelat pe “Ramon Sanchez Pizjuan”. Mizăm simplu pe minimum un gol marcat de Sevilla, selecție care a adus profit în toate cele 11 partide disputate de trupa lui Julen Lopetegui pe teren propriu în sezonul curent.

Încheiem biletul zilei de marți cu meciul dintre Genoa și Atalanta din cadrul etapei a 19-a din Serie A. Gazdele au obținut un singur succes în ultimele 16 partide oficiale, în timp ce trupa vizitatoare are una dintre cele mai bune ofensive din campionatul Italiei. Pariem simplu pe “x2 și peste 1.5 goluri”, pronostic câștigător în ultimele 6 deplasări ale bergamascilor, bazat pe forța atacului Atalantei.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 21 decembrie

19:45 Vitesse – Zwolle, peste 1.5 goluri – cotă 1.22

21:45 Genoa – Atalanta, x2 & peste 1.5 goluri – cotă 1.31

22:30 Sevilla – Barcelona, gazdele marchează -cotă 1.30

Cotă totală: 2.07

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.