Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, zi de profit. Menţinem ritmul mizând pe goluri!

Azi mizăm din nou pe siguranţă. Cota nu este mare, dar profitul este aproape sigur dacă ne raportăm la zilele anterioare.

14 oct. 2021, 09:38
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, zi de profit. Menţinem ritmul mizând pe goluri!

Biletul zilei. 

Ieri am pariat pe „oaspeții + 14.5 puncte” la disputa din Euroliga de baschet dintre Real Madrid și Monaco (94-86), pe minim un gol marcat în repriza secundă la  Sunderland – Manchester U21 (0-0 pauză, 2-1 final) și pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj la partida din Costa Rica dintre Grecia și Guanacasteca (3-1). Astfel, ne-am dublat împreună investiția. Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început ne îndreptăm atenția către disputa din liga a doua daneză dintre Helsingor și Esbjerg. Echipa gazdă și lidera acestei divizii are o medie de 3.6 goluri pe meci. Ba mai mult, ultimele două confruntări directe disputate în mai și iulie s-au încheiat cu câte patru goluri marcate. În aceste condiții mizăm pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj.

Aceeași selecție, „peste 1.5 goluri”, o avem în vedere și la partida Jonkopings – Sundsvall. Și confruntările anterioare dintre aceste două grupări au produs spectacol, pariul „peste 2.5 goluri” fiind câștigător în precedentele patru meciuri în care aceste două grupări s-au aflat față în față.

Închidem cota 2 cu disputa din cadrul calificărilor pentru Cupa Mondială dintre Argentina și Peru. Este un meci care promite spectacol și mizăm pe o primă parte a partidei cu cel puțin o schimbare a tabelei de marcaj. Evidențiem faptul că în 4 din ultimele 5 confruntări directe am avut gol marcat în prima repriză.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 14 octombrie

20:00, Jonkopings – Sundsvall, peste 1.5 goluri, cota 1.26

20:00, Helsingor – Esbjerg, peste 1.5 goluri, cota 1.17

02:30, Argentina – Peru, peste 0.5 goluri în prima repriză, cota 1.36
COTA TOTALĂ: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.