Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, zi de profit! Menţinem ritmul!

Am debutat excelent în acest an, cu un prim combo în cota 2 câștigător! Ponturile ce s-au ”înverzit” ieri au fost pe goluri, două sau mai multe în Bologna – Fiorentina (scor 1-1) și Napoli – Inter (scor 1-30), variante alăturate recomandării 2 ( cu prelungiri incluse) în partida de hochei Dinamo Riga – Jokerit. Oaspeții s-au impus cu 7-0!

07 ian. 2020, 07:35
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, zi de profit! Menţinem ritmul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro


Ca și ieri, biletul în cota 2 de astăzi este format din partide de fotbal și hochei. Cel mai important duel selectat și capul de afiș al zilei în oferta de pariere este derby-ul orașului Manchester. United și City își dau întâlnire în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii Angliei, confruntare în care anticipăm cel puțin două modificări ale tabelei. Ambele formații au defensive destul de șubrede, sub pretențiile cluburilor, însă pe faza de atac performează meci de meci!

Mizăm pe un pont identic în disputa Zaragoza – Gijon din liga a 2-a spaniolă. Gazdele au și o revanșă de luat diseară, după eșecul clar înregistrat la Gijon, scor 0-4, în turul sezonului.
Încheiem cu un pariu din hochei. Angrenată în lupta pentru câștigarea Conferinței de Vest din KHL, Dynamo Moscova n-ar trebui să aibă probleme în jocul de astăzi cu Khabarovsk, penultima clasată în Conferința de Est. De menționat și faptul că în cele 22 de deplasări ale stagiunii, Khabarovsk a pierdut de 16 ori, primind 53 de goluri.

Biletul zilei pariuri1x2.ro


Zaragoza – Gijon, peste 1.5 goluri – Cota 1.40
Man. United – Man. City, peste 1.5 goluri – Cota 1.20
Dynamo Moscova – Khabarovsk, Gazdele marchează peste 1.5 goluri – Cota 1.22
Cotă finală: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.