Biletul zilei pariuri1x2.ro: Încă un mix de fotbal şi hochei!

Continuăm periplul nostru zilnic prin oferta de pariere. Identificăm 3 pronosticuri, ce ne pot "înverzi" un nou combo în cota 2.

03 dec. 2019, 06:59
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Încă un mix de fotbal şi hochei!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pariem pe hochei, luând în calcul cel puțin 4 goluri înscrise în meciul de hochei din KHL dintre Sochi și Minsk. În ultima confruntare directă la malul Mării Negre, pe 6 septembrie anul acesta, Sochi s-a impus cu 5-4.

În derby-ul rundei din Ligue 1, Lyon – Lille, mizăm pe două sau mai multe modificări ale tabelei. Fiecare din precedentele trei jocuri directe s-a încheiat la egalitate și cu același scor de 2-2.
În final poposim în Premier League, acolo unde Manchester City nu concepe să rateze noi puncte, pe terenul lui Burnley. În sezonul anterior, City a câștigat de 3 ori în fața rivalei de diseară, două dintre victorii fiind cu scorul de 5-0!

Fiecare dintre aceste meciuri este analizate detaliat, alături de alte evenimente importante ale zilei, pe pariuri1x2.ro, cel mai tare site de analiza sportivă și pronosticuri din România.
Biletul zilei
MARȚI, 3 DECEMRBIE
18:30 (HOCHEI RUSIA) SOCHI – DINAMO MINSK PESTE 3.5 GOLURI COTA 1.36
22:05 OL. LYON – LILLE PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.25
22:15 BURNLEY – MANCHESTER CITY 2 COTA 1.22
COTA TOTALĂ: 2.07

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.