Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Începem rundele intermediare cu o dublă din Bundesliga şi Serie A

La mijlocul săptămânii sunt programate partide în câteva dintre cele mai interesante ligi de pe continent. Încercăm să profităm de oferta de azi cu această dublă.

25 sept. 2018, 06:07
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Începem rundele intermediare cu o dublă din Bundesliga şi Serie A

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

După ce pierduse în primele trei runde din Bundesliga, pentru Schalke a venit un meci cu Bayern. Bavarezii au dominat partida, iar Schalke continuă să caute primul punct al sezonului. Acesta ar putea să vină azi, după partida de la Freiburg. Echipa gazdă a obținut runda trecută primul succes și nu va fi o adversară ușor de depășit. Totuși, avem încredere că oaspeții vor reuși cel puțin un rezultat de egalitate.

Săptămâna trecută Inter a reușit să lege două victorii, cu Tottenham și Sampdoria. Azi echipa milaneză speră să ducă seria mai departe. În față îi stă Fiorentina, echipă a cărei rezultate de până acum o fac să pară o candidată serioasă la locurile pentru calificarea în Europa. Așteptăm un meci echilibrat între două formații în formă. Apărările celor două au funcționat bine până acum și, în ciuda eforturilor ofensive ale fiecăreia, golurile ar putea să vină greu. Pariem însă că cele două echipe vor reuși să obțină un total de cel puțin 10 cornere în acest meci.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:30 Freiburg – Schalke, X2
Ora 22:00 Inter – Fiorentina, Peste 9,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.