Biletul zilei pariuri1x2.ro: Început de săptămână, start profit. 100% fotbal!

Pentru prima zi a săptămânii am extras 3 selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

06 sept. 2021, 10:25
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Început de săptămână, start profit. 100% fotbal!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem combo-ul de astăzi cu disputa dintre Osnabruck și Viktoria Koln din liga a 3-a din Germania. Se întâlnesc grupările aflate pe locurile 10 și 18 într-o partidă care promite spectacol. Pariem simplu pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj și evidențiem faptul că formația oaspete are o medie de 3.5 goluri pe meci după primele 6 etape.

Huesca o întâlnește pe Real Ovideo într-o partidă în care formația gazdă are prima șansă la victorie. Echipa la care evoluează Andrei Ratiu are ca obiectiv revenirea în La Liga, în timp ce gruparea oaspete este o echipă de mijlocul clasamentului în divizia secundă din Spania. În aceste condiții mizăm pe „1 cu handicap 0” și în cazul în care partida se încheie la egalitate, selecția noastră primește cota 1.

Închidem cota 2 cu disputa dintre Velez Sarsfield și Santa Fe. Evităm pariurile clasice de tipul 1,x,2 și pariem simplu pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj. Ultima confruntare directă disputată în aprilie a produs 5 goluri, iar selecția noastră a fost câștigătoare în precedentele 4 meciuri în care aceste două grupări s-au aflat față în față.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 6 septembrie

20:00, Osnabruck – Viktoria Koln, peste 1.5 goluri, cota 1.25

22:00, Huesca – Real Ovideo, 1 cu handicap 0, cota 1.30

02:15, Velez Sarsfield – Santa Fe, peste 1.5 goluri, cota 1.33
COTA TOTALĂ: 2.16

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.