Biletul zilei pariuri1x2.ro: Început de săptămână. Start profit!

Este luni, iar dacă vreţi să începeţi pe profit, pariaţi cu încredere pe sportul alb. C-aşa-i în tenis!

09 mai 2022, 10:12
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Început de săptămână. Start profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Ca de fiecare dată încercăm să extragem cele mai simple și logice selecții pentru a ne dubla împreună investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm cu o partidă din cadrul turneului de tenis feminin de la Roma, Cori Gauff – Angelique Kerber. Sportiva din Germania trece printr-o formă dezastruoasă, fiind învinsă în 8 din ultimele 10 partide. Ba mai mult, Kerber vine după 5 înfrângeri consecutive și zgura nu a fost niciodata o suprafata pe care Angelique sa exceleze. În aceste condiții, mizăm pe succesul obținut de Cori Gauff.

Închidem biletul cu o altă partidă de la Roma, dar de această dată ne îndrepătăm atenția către turneul de tenis masculin. Fabio Fognini are prima șansă la victorie în fața lui Dominic Thiem și evidențiem faptul că sportivul austriac vine după 8 înfrângeri consecutive. Nu ne complicăm și mizăm logic pe victoria italianului.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 9 mai

16:30, (tenis) Cori Gauff – Angelique Kerber, victorie Gauff, cota 1.39

20:00, (tenis) Fabio Fognini – Dominic Thiem, victorie Fognini, cota 1.60

Cotă totală: 2.22

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.