Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Întrecerile europene ne aduc profit!

Cel mai profitabil bilet in cota 2 din Romania, continuă seria reușitelor. Doar în luna aprilie, utilizatorii site-ului pariuri1x2.ro au avut posibilitatea de a investi pe 12 variante corecte. Deși număr cu ghinion, astăzi căutăm al 13-lea combo de profit al lunii.

18 apr. 2019, 06:57
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Întrecerile europene ne aduc profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pariem pe fotbal și baschet, selectând evenimente programate în competiții europene. În ceea ce privește fotbalul ne oprim la duelurile Napoli – Arsenal și Frankfurt – Benfica, manșe retur ale sferturilor de finală Europa League. Napoletanii luptă să întoarcă eșecul cu 0-2 de pe ”Emirates”, într-un meci care se anunță în primul rând spectaculos. Mizăm pe cel puțin două goluri consemnate, al finalul disputei, pe tabelă.
Pentru întâlnirea de la Frankfurt, pontul este pe gazde: 1 pauză sau final. În tur, la Lisabona, Eintracht a jucat de la egal la egal cu Benfica, deși a avut un om mai puțin pe teren, timp de mai bine de 70 de minute. Formația pregătită de Hutter promite o manșă retur la cel mai înalt nivel.

Baschetul ne aduce astăzi meciuri din play-off-ul Euroligii. Evidențiem valoarea superioară a gazdelor în Fenerbahce – Zalgiris și mizăm simplu: 1 solist.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

NAPOLI – ARSENAL PESTE 1.5 GOLURI
FRANKFURT – BENFICA 1 PAUZĂ SA FINAL COTA 1.50
FENERBAHCE – ZALGIRIS 1 COTA 1.13

COTA FINALĂ:  2.00

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.