Biletul zilei pariuri1x2.ro: Investiţii pe fotbal! HAI, ROMÂNIA!

 Astăzi ne îndreptam atenţia către fotbal.Avem 3 selecţii, cap de afiş fiind semifinala Germania – România de la Campionatul European de fotbal Under 21.

27 iun. 2019, 08:39
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Investiţii pe fotbal! HAI, ROMÂNIA!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Cu toţii suntem deja conectaţi la confruntarea naţionalei mici, aflate în faţa uneia dintre cele mai mari performanţe din istoria fotbalului românesc. Pariem pe goluri în semifinala Germania U21 – România U21, după ce ambele reprezentative au demonstrat în cadrul turneului că mizează pe ofensive de calibru. Nemţii au adunat 9 goluri în faza grupelor, în timp ce Puşcaş, Hagi şi compania au înscris de câte 4 ori, în confruntările cu Anglia şi Croaţia.

ROMANIA U21 GERMANIA U21 TVR LIVE STREAM VIDEO ONLINE în semifinalele Euro 2019

A doua semifinală de la Euro U21 le opune pe Spania şi Franţa. Considerăm că atuurile sunt de partea ibericilor, care au reuşit prestaţii excelente în faza grupelor, contra Belgiei şi Poloniei, după un eşec oarecum nemeritat cu naţionala ţării gazdă, Italia. Alegem pariul şansă dublă pe Spania, în timp regulamentar.

Facem o escală şi la Mondialul fetelor, care se desfăşoară în această perioadă, în Franţa. Anglia, una dintre marile favorite ale turneului, lupta împotriva Norvegiei pentru prezenţa în semifinalele întrecerii. Succesul englezoaicelor are cota 2.00, de încercat, însă pontul propus pe biletul zilei are în vedere cel puţin o reuşită a naţionalei antrenate de Phill Neville.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

19:00, Germania U21 – Romania U21, peste 1.5 goluri, cota 1.22
22:00, Spania – Franţa, 1X, cota 1.35
22:00, Norvegia F – Anglia F, Anglia F marchează, cota 1.22
Cotă finală: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.