Biletul zilei pariuri1x2.ro: Jablonec – CFR Cluj în prim-plan!

Campioana României joacă din nou în cupele europene. Nu este singurul meci care ţi-ar putea aduce profituri frumoase astăzi.

16 sept. 2021, 09:56
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Jablonec – CFR Cluj în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pentru astăzi am extras trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem combo-ul cu disputa dintre Concordia Chiajna și Unirea Slobozia. Echipa gazdă are un start de sezon aproape perfect. Cu 5 victorii și o remiză, gruparea condusă de Claudiu Niculescu este lideră în liga secundă. Pariem logic pe 1x și evidențiem faptul că formația oaspete nu a mai învins pe nimeni de 3 etape.

Pentru a doua selecție ne îndreptăm atenția către Conference League, acolo unde Lincoln o va întălni pe PAOK. Formația lui Răzvan Lucescu are clar prima șansă la victorie și în mod normal nu ar trebui să faca pași greșiți în Gibraltar, în fața celei mai slabe echipe din grupă. Pariem 2 solist.

Închidem biletul zilei tot cu un duel din Conference League, Jablonec – CFR Cluj. În primul meci de la revenirea lui Dan Petrescu pe banca ardelenilor, campioana României a fost învinsă în Liga 1 la Botoșani cu 1-0. Mizăm pe o reacție pozitivă a formației din Gruia și mizăm „acoperit” pe x2.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 16 septembrie

17:00, Concordia Chiajna – Unirea Slobozia, 1x, cota 1.25

19:45, Lincoln – PAOK, 2, cota 1.22

22:00, Jablonec – CFR Cluj, x2, cota 1.37
COTA TOTALĂ: 2.08

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.