Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Joi apelăm din nou la confruntările din Europa League

Am avut parte de o avalanșă de goluri în partidele de pe biletul propus ieri, confirmând așteptările noastre și aducându-ne câștigul căutat. Tot pe numărul de reușite pariem și astăzi, când urmărim confruntările din Europa League.

09 aug. 2018, 06:29
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Joi apelăm din nou la confruntările din Europa League

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Feyenoord a început sezonul cu un succes important, învingând PSV în Supercupa Olandei. Moralul jucătorilor ar trebui să fie la cote bune înaintea primului meci al campaniei europene. Echipa olandeză va încerca să profite de slăbiciunile din defensiva adversarei de azi. Trencin a primit 20 de goluri în ultimele zece partide pe teren propriu. Slovacii au însă obiceiul de a marca atunci când joacă în fața propriilor fani. Confruntarea aceasta nu ar trebui să se încheie cu mai puțin de două goluri marcate.

Beșiktaș a început sezonul cu un zdrobitor 8-0 în dubla manșă cu B36 Torshavn. Adversara din acest tur, LASK Linz, ar trebui să fie o provocare ceva mai dificilă, dar turcii sunt oricum mari favoriți. Ei vor spera să încheie meciul de la Istanbul cu o victorie care să le ușureze misiunea din Austria. Ar trebui să avem parte și aici de minim două reușite.

Confruntarea dintre Slovan Bratislava și Rapid Vien ar trebui să fie mai echilibrată. Ambele echipe au început sezoanele cu rezultate bune. Slovan Bratislava a mers perfect în campionat, având maximum de puncte după trei runde. Rapid Viena este neînvinsă în competițiile interne. Toate meciurile lor au în comun faptul că golurile nu au lipsit. Ofensivele și-au făcut treaba și am vazut între două și șase goluri în fiecare dintre partidele jucate de cele două echipe. Azi seria ar trebui să continue.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:00 Trencin – Feyenoord, Peste 1,5 goluri
Ora 21:00 Besiktas – LASK Linz, Peste 1,5 goluri
Ora 22:05 Slovan Bratislava – Rapid Viena, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.