Biletul zilei Pariuri1x2.ro: La început de lună, Cupa Mondială continuă să fie sursa noastră de câştig

În prima zi a lunii, la Cupa Mondială din Rusia se dispută două dintre partidele programate în optimile competiției. Pariem pe ambele în încercarea de a porni cu dreptul o nouă lună profitabilă.

01 iul. 2018, 05:50
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: La început de lună, Cupa Mondială continuă să fie sursa noastră de câştig

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Primul meci al zilei este cel în care Spania înfruntă reprezentativa țării gazdă, Rusia. Ibericii sunt mari favoriți, chiar dacă în faza grupelor au avut dificultăți. Defensiva spaniolă nu a fost la nivelul cu care ne obișnuise, cuplul Ramos – Pique fiind adesea depășit sau comițând greșeli. Nici David De Gea nu a dat multă siguranță apărării. Astfel, Spania a primit nu mai puțin de cinci goluri în cele trei partide. Un lucru pe care ne putem însă baza este faptul că Spania va avea posesia pentru cea mai mare parte din meci și va reuși să pună presiune pe adversară. Insistența ibericilor în ofensivă ar trebui să le aducă și un număr important de cornere. Noi mizăm pe faptul că spaniolii vor avea parte cu cel puțin două lovituri de colț în plus față de adversari.

Croația este una din doar trei echipe care au încheiat faza grupelor cu trei victorii. Cel mai impresionant moment a venit în meciul cu Argentina, câștigat cu 3-0. Croații țintesc acum surclasarea Danemarcei și calificarea în sferturile competiției. Danezii sunt neînvinși, dar în ciuda acestui fapt nu au făcut o impresie deosebită în nici una dintre confruntări. În cel mai dificil meci, împotriva Franței, Danemarca nu a avut nici o intenție ofensivă. Având în vedere fotbalul oferit de cele două echipe până acum, Croația este favorita clară a acestei confruntări. Pariem pe calificarea ei în turul următor.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 17:00 Spania – Rusia, Cornere – handicap 3 variante: Spania 0-1
Ora 21:00 Croația – Danemarca, Croația va avansa în runda următoare

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.