Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Legăm zilele cu profit. Astăzi investim pe 3 confruntări din Liga Campionilor

Câștig simplu și fără stres! Ambele ținte au fost atinse prin intermediul biletului propus ieri de redacția site-ului www.pariuri1x2.ro. Am luat în calcul cel puțin un punct cucerit de FC Botoșani la Sepsi, meci câștigat cu 2-0 de elevii lui Enache, precum și două sau mai multe modificări ale tabelei în partidele New York RB – Toronto și Dinamo – Viitorul. Întâlnirea din MLS a fost câștigată de canadieni cu 2-1, tot oaspeții impunându-se și în derby-ul din Ștefan cel Mare. Viitorul a făcut spectacol, adjudecându-și o victorie la pas, cu 4-0!

31 oct. 2017, 08:43
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Legăm zilele cu profit. Astăzi investim pe 3 confruntări din Liga Campionilor

Biletul zilei

Biletul de astăzi este alcătuit în proporție de 100% din meciuri programate în Liga Campionilor. Avem în vedere goluri, cornere și un solist.

Victoria gazdelor în Manchester United – Benfica este puternic susținută de parcursul catastrofal al lusitanilor din primele 3 meciuri ale grupei: 0 puncte, un gol marcat și 8 primite. Avem argumente solide și pentru cel puțin un gol înscris de Chelsea, pe terenul Romei. În jocul tur scorul a fost 3-3, rezultat în urma căruia Morata și compania au ajuns la un total de 11 goluri înscrise în duelurile grupei. Doar PSG, cu 12 reușite, stă mai bine în această statistică.  

Pentru duelul dintre Celtic și Bayern Munchen am pregătit un pariu pe cornere. În tur s-au consemnat nu mai puțin de 15, doar 3 în favoarea scoțienilor. Pentru meciul de pe Celtic Park, coborâm mult linia și pariem pe 9 sau mai multe lovituri de la colțul terenului.

Biletul zilei

21:45, Manchester United – Benfica, 1

21:45, Roma – Chelsea, oaspeții marchează

21:45, Celtic – Bayern Munchen, peste 8.5 în meci

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.