Biletul zilei pariuri1x2.ro: Liga Campionilor & Liga Europa ne livrează profitul!

Echipa care a eliminat-o pe CFR Cluj din Liga Campionilor, Young Boys luptă cu Ferencvaros pentru un loc în grupe. Avem previziuni pentru meciurile din această seară.

18 aug. 2021, 13:42
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Liga Campionilor & Liga Europa ne livrează profitul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miercuri mizăm pe un combo format din trei selectii din fotbal. Vezi biletul cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În playoff-ul din Liga Europa, Celtic o întâlnește pe Alkmaar. De remarcat este faptul ca formația batavă a pierdut câțiva jucători importanți în această vară. Portarul Marco Bizot a plecat la Brest, extrema dreaptă Calvin Stengs s-a transferat la Nice, în timp ce atacantul Myron Boadu a ajuns la Monaco. Ba mai mult, căpitanul Peer Koopmeiners este foarte aproape de un transfer la Atalanta. În aceste condiții, mizăm că Celtic nu va pierde această primă manșă.

Echipa care a eliminat-o pe CFR Cluj din Liga Campionilor, Young Boys luptă cu Ferencvaros pentru un loc în grupe. Campioana Elveției are prima șansă la victorie în meciul de la Berna și pariem pe „1 cu handicap 0”. În cazul în care partida se încheie la egalitate, selecția noastră primește cota 1.

Tot în playoff-ul Ligii Campionilor, Benfica o întâlnește pe PSV. Este un meci care promite spectacol și fără să ne complicăm mizăm pe cel puțin o reușită a echipei favorite în această primă manșă. Așadar, mizăm simplu pe un gol înscris de Benfica.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 18 august

21:45, Celtic – Alkmaar, 1x, cota 1.36

22:00, Young Boys – Ferencvaros, 1 cu handicap 0, cota 1.22

22:00, Benfica – PSV, gazdele să înscrie, cota 1.22

COTA TOTALĂ: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.