Biletul zilei pariuri1x2.ro: Liga Campionilor pentru al 3-lea VERDE consecutiv!

Biletul Zilei. Este zi cu meciuri în Liga Campionilor, vă oferim câteva ponturi cu care nu aveţi cum să daţi greş.

24 nov. 2021, 09:33
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Liga Campionilor pentru al 3-lea VERDE consecutiv!

Biletul zilei.

 Ieri a fost din nou VERDE! Am pariat pe 1x la Barcelona – Benfica (0-0), pe x2 la Malmo – Zenit (1-1) și pe cel mult un gol înscris în prima repriză a meciului Chelsea – Juventus (1-0). Astfel, ne-am dublat din nou investiția. Astăzi ne îndreptăm atenția către Liga Campionilor.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru primele două selecții mergem în Grupa D, acolo unde Inter o întâlnește pe teren propriu pe Șahtior Donețk, iar Real Madrid joacă în deplasare la Șeriff Tiraspol. În ambele cazuri, diferența de valoare este evidentă și în mod normal, atât Inter cât și Real ar trebui să se impună, mai ales că în ultima rundă se vor înfrunta în meci direct pe Santiago Bernabéu.

Închidem biletul zilei cu disputa dintre Club Brugge și RB Leipzig. Este un meci decisiv pentru poziția de Liga Europa pentru că Manchester City și PSG par a nu avea emoții în a obține calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor. În tur, campioana Belgiei s-a impus chiar în fieful adversarei cu 2-1, toate golurile fiind marcate în prima parte a meciului. Așadar, sunt șanse mari să asistăm la un nou start de partidă spectaculos și mizăm pe minim o schimbare a tabelei de marcaj în prima repriză.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 24 noiembrie

19:45, Inter – Șahtior, 1, cota 1.29

22:00, Șeriff Tiraspol – Real Madrid, 2, cota 1.25

22:00, Club Brugge – RB Leipzig, peste 0.5 goluri în prima repriză, cota 1.28

COTA TOTALĂ: 2.06

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.