Biletul zilei pariuri1x2.ro: Liga Campionilor şi hochei din KHL. Vezi recomandările!

Încă o zi în care mixăm ponturile, pentru o variantă de combo în cota 2 câștigătoare. Astăzi investim pe hochei și fotbal.

21 oct. 2020, 09:46
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Liga Campionilor şi hochei din KHL. Vezi recomandările!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Prima selecție de pe biletul zilei vine din prima ligă de hochei din Rusia, acolo unde CSKA Moscova o va întâlni pe Nizhny Novgorod. Lideră în Conferința de Vest, echipa gazdă vine după 5 victorii consecutive pe teren propriu. De partea cealaltă, adversara sa nu se descurcă deloc bine în deplasare, fiind învinsă în 6 din ultimele 7 partide de „afară”. Ba mai mult, CSKA s-a impus în precedentele 9 confruntări directe programate la Moscova. Avem toate argumentele necesare să pariem pe 1 solist.

Mergem și în Liga Campionilor la fotbal, acolo unde ”olimpicii” din Pireu și Marseille se înfruntă începând cu ora 22:00. Anticipăm un meci echilibrat, între două trupe de valori apropiate. Pontul este pe cel puțin o repriză încheiată la egalitate.

Tot de la ora 22:00 se joacă Inter – Monchengladbach, partidă care promite spectacol. Inter a marcat, dar și a primit gol în toate meciurile sezonului în curs, cel mai recent rezultat fiind eșecul din derby-ul cu AC Milan, scor 1-2. În ultima paridă europeană, trupa lui Conte s-a recunoscut învinsă de Sevilla, scor 2-3 în finala Ligii Europa.
Și ritmul lui Gladbach susține pronosticul oferit, pe două sau mai multe goluri marcate în meci. ”Alb-negrii” au reușit să înscris de 27 de ori, doar în ultimele 12 meciuri oficiale!

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 21 octombrie

19:30, CSKA Moscova – Novgorod, 1, cota 1.33
22:00, Ol.Pireu – Ol. Marseille, oricare repriză se termină X, cota 1.48

22:00, Inter – Monchengladbach, peste 1.5 goluri, cota 1.22
Cota totala 2.40 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.