Biletul zilei pariuri1x2.ro: Liga Națiunilor ne livrează profitul!

Marți ne îndreptăm atenția doar către Liga Națiunilor și mizăm împreună pe trei selecții cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

14 iun. 2022, 09:12
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Liga Națiunilor ne livrează profitul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Debutăm cu cel mai tare duel al zilei, Germania – Italia. Formația gazdă vine după 3 remize în acestă grupă, iar ultima dintre ele, cea de la Budapesta, l-a cam dezamăgit pe Hansi Flick. Așadar, foarte probabil Germania va forța victoria în fața Squadrei Azzura, reprezentativă care se află într-o ușoară reconstrucție după ce a ratat prezența la Cupa Mondială din Qatar. În aceste condiții, mizăm pe 1-4 goluri și cel puțin 5 cornere în meci.

Închidem biletul zilei cu alte două partide din Liga Națiunilor în care pariem pe goluri & lovituri de la colț. La disputa dintre Anglia și Ungaria mizăm pe cel mult 3 goluri și minim 5 cornere, iar la confruntarea dintre Olanda și Țara Galilor mizăm pe următorul BetCombo: cel puțin două goluri și minim 5 lovituri de la colț.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 14 iunie

21:45, Germania – Italia, 1-4 goluri & peste 4.5 cornere, cota 1.27

21:45, Anglia – Ungaria, sub 3.5 goluri & peste 4.5 cornere, cota 1.26

21:45, Olanda – Țara Galilor, peste 1.5 goluri & peste 4.5 cornere, cota 1.28

Cotă totală: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.