Biletul zilei pariuri1x2.ro: Macedonia de Nord – România în prim-plan!

Astăzi ne îndreptăm atenția către calificările pentru Cupa Mondială și mizăm pe 3 selecții simple cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Vezi combo-ul!

08 sept. 2021, 09:53
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Macedonia de Nord – România în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

 După victoriile cu Islanda și Liechtenstein, România joacă în Macedonia de Nord. Cu Germania și Armenia pe primele două poziții din grupă, remiza nu ajută pe nimeni. În aceste condiții mizăm pe o repriză secundă „deschisă” și pariem pe cel puțin un gol înscris în partea a doua a jocului.

Dupa primele 5 runde, Islanda are doar 4 puncte, iar singura victorie a fost obținută în partida cu Liechtenstein. Astăzi, gruparea nordică o va întâlni pe Germania si orice alt rezultat in afară de 2 solist ar fi o imensă surpriză.

Închidem cota 2 cu o altă partidă în care avem o favorită clară, Kosovo – Spania. Reprezentativa iberică ar trebui să se impună fără mari probleme, mai ales că în clasament echipa lui Luis Enrique are doar un punct avans față de Suedia care are și două meciuri mai puțin disputate. Pariem 2 solist.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 8 septembrie

21:45, Macedonia de Nord – România, gol în repriza a 2-a, cota 1.28

21:45, Islanda – Germania, 2, cota 1.25

21:45, Kosovo – Spania, 2, cota 1.25
COTA TOTALĂ: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.