Biletul zilei pariuri1x2.ro: Meciuri tari, ponturi simple. Vezi selecţia!

Oferta fotbalistică a zilei este dominată de ”Derby d'Italia”, AC Milan – Juventus. Tot astăzi, în Premier League se dispută Arsenal – Leicester, în timp ce La Liga ne propune confruntarea dintre Celta Vigo și Atletico Madrid. 

07 iul. 2020, 08:36
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Meciuri tari, ponturi simple. Vezi selecţia!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Pariem pe cel puțin două modificări ale scorului în derby-ul de la Milano, unul cu miză ridicată pentru ambele formații. Juve luptă să se desprindă definitiv în fruntea clasamentului de urmăritoarea Lazio, în timp ce AC Milan, în mare formă, atacă pe ultima sută de metri o nouă prezență în cupele europene. 

Același pont este selectat și pentru jocul de pe ”Emirates”. Rămâne de văzut cum va reacționa Leicester, în fața unei trupe gazdă care merge ”ceas” în acestă perioadă:  4 victorii consecutive, 3 dintre acestea în campionat. 

Pe meciul de la Vigo investim simplu: oaspeții înscriu. În cele 7 etape din La Liga disputate după reluarea stagiunii, Atletico a obținut 17 puncte și a marcat de 15 ori. 

Analizele detaliate ale acestor evenimente, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

MARȚI 07.07.2020
22:15, Arsenal – Leicester, peste 1.5 goluri, cota 1.22

22:45, AC Milan – Juventus, peste 1.5 goluri, cota 1.30

23:00, Celta Vigo – Atl. Madrid, oaspetii sa inscrie, cota 1.30

COTA TOTALĂ: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.