Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miercuri, din nou pe plus! Astăzi ponturi din fotbal şi tenis!

Deși am avut o miză returnată, cea propusă pentru varianta 1 cu handicap 0 în meciul de FA Cup Tottenham – Norwich, scor 1-1 după 90 de minute, varianta de bilet a zilei de ieri a fost încă o dată câștigătoare. Pentru utilizatorii site-ului pariuri1x2.ro a fost cel de-al  9-lea bilet în cota 2 ”verde”, oferit în ultimele 11 zile.

05 mart. 2020, 07:21
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miercuri, din nou pe plus! Astăzi ponturi din fotbal şi tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Astăz mizăm iarăși pe un mix de sporturi. Avem pariul pe cel puțin un set cucerit de Svitolina, în meciul cu Govortsova din cadrul turneului WTA de la Monterrey (Mexic). Ajunsă la 31 de ani, Govortsova traversează o perioadă proastă, reliefată și în clasarea actuală. Bielorusa ocupă pozția a 132-a în ierarhia mondială a fetelor. 

Trecem la fotbal și pariem pe nouă dispută Salzburg – LASK spectaculoasă și cu goluri ale ambelor echipe. În dubla sezonului în curs din Bundesliga austrică, s-au consemnat  9 goluri. După 2-2 la Linz, LASK a reușit să se impună cu 3-2 la Salzburg, meci jucat pe 14 februarie. 

Închidem biletul de astăzi cu varianta ”oaspeții se califică”, recomandată pentru returul semifinalei Granada – Bilbao din Cupa Spaniei. Meciul începe de la scorul de 1-0 pentru Athletic, rezultatul din tur  consemnând a 4-a victorie consecutivă a bascilor, in confruntările cu Granada. 

Biletul zilei pariuri1x2.ro

JOI – 5 MARTIE
(FOTBAL – CUPA AUSTRIEI) RB SALZBURG – LASK LINZ  AMBELE MARCHEAZĂ  COTA 1.55
(FOTBAL – CUPA SPANIEI) GRANADA – BILBAO  OASPEȚII SE CALIFICĂ  COTA 1.22
(TENIS – WTA MONTERREY) SVITOLINA – GOVORTSOVA  1 CU HA (+1.5 SETURI)  COTA 1.11

COTA TOTALĂ: 2.09 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.