Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miercuri e zi de profit. Vezi pe ce mizăm!

Pentru astăzi am extras două selecții care puse pe același bilet formează o cotă totală de 2.02. Pariem pe un mix de sporturi, fotbal-tenis!

09 iun. 2021, 09:40
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miercuri e zi de profit. Vezi pe ce mizăm!

Biletul zilei. Novak Djokovic și Matteo Berrettini se duelează pentru un loc în careul de ași de la Roland Garros. Sportivul sârb, lider în ierarhia mondială masculină, are prima șansă la victorie, dar mizăm pe un start echilibrat de partidă. Așadar, pariem ca scorul va fi 1-1 după primele două jocuri din primul set. Practic, ambii jucători ar trebui să își câștige propriul serviciu.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Închidem biletul zilei cu partida de fotbal dintre Alessandria și AlbinoLeffe. Se joacă în semifinalele play-off-ului de promovare în Serie B, iar în manșa tur Alessandria s-a impus cu 2-1. Este un meci extrem de important pentru ambele grupări și foarte probabil ambii antrenori nu își vor asuma mari riscuri în startul partidei. În aceste condiții, mizăm pe cel mult un gol înscris în prima repriză a meciului. Această selecție a fost câștigătoare în ultimele 9 confruntări directe.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 9 iunie

21:00, Djokovic – Berrettini, scor 1-1 în setul 1 după două game-uri, cota 1.50

21:30, Alessandria – AlbinoLeffe, sub 1.5 goluri în prima repriză, cota 1.35
COTA TOTALĂ: 2.02

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.