Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miercuri, profitul vine cu selecții din tenis și fotbal!

Este zi cu mult tenis, de aceea şi ponturile de azi sunt preponderent din acest sport. Mai punem şi un fotbal mic şi se face o cotă bunicică.

10 nov. 2021, 09:23
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miercuri, profitul vine cu selecții din tenis și fotbal!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi mizăm pe un mix de sporturi, fotbal-tenis, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de astăzi cu partida dintre Alex Molcan și Ramkumar Ramanathan din cadrul turneului de tenis maculin de la Bratislava. Se joacă în sală pe suprafață rapidă, condiții care îl avantajează pe sportivul slovac. Ba mai mult, tenismenul din India clasat pe locul al 215-lea ATP nu trece printr-o perioadă bună, suferind 7 înfrângeri în ultimele 9 partide jucate. Mizăm simplu pe succesul obținut de Alex Molcan.

Rămânem tot la tenis masculin, dar mergem la turneul de la Montevideo din Uruguay, la partida dintre Pedro Cachin și Jaume Munar. Se joacă pe zgură, suprafață pe care ibericul a avut câștig de cauză în toate cele 3 confruntări directe. Ba mai mult, diferența din clasamentul ATP este una considerabilă, peste 150 de locuri. În aceste condiții pariem pe victoria obținută de Munar.

Închidem biletul zilei cu un meci de fotbal din EFL Trophy, Exeter – Bristol Rovers. Se joacă în ultima rundă a Grupei a 13-a, iar aceste două grupări au câte 3 puncte și se află în luptă directă pentru un loc în faza următoare a competiției. Așadar, foarte probabil vom asista la un meci disputat și pariem simplu pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj. Evidențiem faptul că selecția noastră a fost câștigătoare în ultimele 11 confruntări directe.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 10 noiembrie

18:00, (tenis) Molcan – Ramanathan, 1, cota 1.25

20:00, (tenis) Cachin – Munar, 2, cota 1.30

21:00, Exter- Bristol Rovers, peste 1.5 goluri, cota 1.29
COTA TOTALĂ: 2.09

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.