Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Miercuri seară mizăm pe forţa echipelor din Premier League

A doua seară de meciuri a fazei grupelor din Champions League are loc astăzi, opt noi confruntări fiind programate. Investim în meciurile pe care le dispută cele două cluburi din Manchester.

19 sept. 2018, 03:54
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Miercuri seară mizăm pe forţa echipelor din Premier League

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Manchester City este neînvinsă în acest debut de sezon. După ce și-au adjudecat primul trofeu al sezonului, impunându-se în fața lui Chelsea în Community Shield, “cetățenii” au câștigat 13 din cele 15 puncte posibile în meciurile din prima ligă engleză. Pep Guardiola are încă unele nemulțumiri cu privire la jocul echipei, dar aceasta ar trebui să se descurce astăzi în fața lui Lyon. Echipa franceză a câștigat doar două din primele cinci meciuri ale sezonului, nereușind să își găsească ritmul. Noi pariem pe un succes al gazdelor.

United joacă în deplasare runda aceasta, la Berna, cu Young Boys. Echipa condusă de Jose Mourinho a avut unele scăpări în meciurile recente, pierzând deja două partide în Premier League. De cealaltă parte, Young Boys este din nou în vârful ierarhiei din Elveția, cu șase victorii în șase meciuri. Diferența de valoare și experiență ar trebui însă să fie vizibilă în această seară și ne așteptăm ca United să plece acasă cu cele trei puncte.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 22:00 Manchester City – Lyon, Echipa gazdă câștigă
Ora 22:00 Young Boys – Manchester United, Echipa oaspete câștigă

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.