Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mix de sporturi în drumul spre PROFIT!

Astăzi mizăm împreună pe un mix de sporturi cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția. Avem în vedere selecții din tenis, baschet și fotbal!

05 oct. 2021, 10:18
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mix de sporturi în drumul spre PROFIT!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

  Deschidem combo-ul de astăzi cu o partidă de tenis din cadrul turneului masculin de la Mouilleron-Le-Captif din Franţa, Kyrian Jacquet – Pierre-Hugues Herbert. Cu alte cuvinte se întâlnesc sportivii aflați pe locurile 305 și 100 în ierarhia ATP. Așadar, diferența de valoare și de experiență este evidentă. Pariem simplu pe victoria obținută de Herbert.

În prima ligă de baschet masculin din Polonia, Trefl Sopot o întâlnește pe Hydro Truck Radom. Echipa gazdă a înregistrat 3 victorii și o înfrângere în acest start de sezon, în timp ce adversara sa a pierdut 4 partide din primele 5 disputate. Pariem simplu pe succesul obținut de Trefl Sopot, selecție câștigătoare în ultimele 4 confruntări directe.

Închidem cota 2 cu un meci de fotbal din liga secundă din Suedia, Trelleborgs – Landskrona. Ultima onfruntare directă disputată în august 2021 s-a încheiat cu 6 goluri, Landskrona impunându-se cu 4-2. În aceste condiții mizăm pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj, pariu „verde” în ultimele 5 partide disputate de Trelleborg.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 4 octombrie

16:00, (tenis) Jacquet – Herbert, 2, cota 1.26

20:00, (baschet) Trefl Sopot – Hydro Truck, 1, cota 1.25

20:00, Trelleborgs – Landskrona, peste 1.5 goluri, cota 1.33
COTA TOTALĂ: 2.09

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.