Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mix de sporturi în drumul spre profit!

Astăzi profitul ne este livrat de un mix de sporturi, fotbal-hochei. Vezi combo-ul cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția!

21 ian. 2021, 13:18
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mix de sporturi în drumul spre profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

. Mix de sporturi în drumul spre profit!

Deschidem cota 2 de astăzi cu o dispută din prima ligă de hochei din Rusia, Magnitogorsk – Dinamo Riga. Cu 5 succese înregistrate în ultimele 6 runde, echipa gazdă are clar prima șansă la victorie. Evidențiem faptul că adversara sa se află pe ultima poziție în Conferința de Vest și a suferit 31 de înfrângeri în 46 de etape. În aceste condiții pariem simplu pe 1 solist.

A doua selecție vine din fotbal, Valencia – Osasuna. Se înfruntă echipele aflate pe locurile 14 și 19 din La Liga. Remarcăm faptul ca formația din Pamplona este fără victorie în ultimele 13 vizite pe Mestalla, fiind învinsă în 12 dintre ele. Pariem „acoperit” pe 1x.

Închidem biletul zilei cu o altă confruntare din La Liga, Eibar – Atl. Madrid. Formația gazdă are cea mai slabă ofensivă de pe teren propriu cu doar 4 reușite în 9 partide. În plus, cu 1.8 goluri pe meci, Eibar este gruparea cu cea mai mică medie de goluri din această divizie. De partea cealaltă, formația lui Simeone impresionează printr-o defensiva bine organizată, doar 6 goluri încasate in 16 runde. Așadar sunt șanse mari sa nu asistăm la o partidă spectaculoasă și mizăm pe cel mult o reușită în prima parte a meciului.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 21 ianuarie

16:00, (hochei) Magnitogorsk – Dinamo Riga, 1, cota 1.30

20:00, Valencia – Osasuna, 1x, cota 1.26

22:30, Eibar – Atl. Madrid, sub 1.5 goluri în prima repriză, cota 1.26
COTA TOTALĂ: 2.06

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Cele mai importante ştiri din sport sunt aici