Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mix de sporturi pentru un start „verde” de aprilie!

Astăzi mizăm împreună pe un mix de sporturi, fotbal-handbal, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția!

01 apr. 2021, 10:15
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mix de sporturi pentru un start „verde” de aprilie!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem cota 2 de astăzi cu partida de fotbal dintre Central Coast Mariners și Adelaide United din prima ligă a Australiei. Cu alte cuvinte se întâlnesc primele două clasate și două dintre cele mai bune ofensive ale acestei divizii. Așadar, ne așteptăm la un meci echilibrat si mizăm pe cel puțin câte o reușită de fiecare parte, pariu câștigător în 4 din ultimele 5 partide directe.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru a doua selecție ne îndreptam atenția către prima liga de handbal masculin din România la confruntarea dintre Vaslui și Dinamo. Remarcam faptul că formația oaspete domina handbalul masculin intern, în timp ce adversara sa se află doar pe locul al 10-lea în clasament. În aceste condiții, pariem simplu pe 2 solist.

Închidem cota 2 cu un alt meci de handbal masculin, dar de data aceasta mergem în Liga Campionilor la disputa dintre Celje și PSG. Diferența de valoare este evidentă și fără să ne complicăm, pariem pe succesul grupării franceze. Evidențiem faptul că PSG s-a impus la minim 4 goluri diferență în fiecare din cele 5 confruntări directe.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 1 aprilie

11:40, Central Coast Mariners – Adelaide United, ambele înscriu, cota 1.53

13:15, (handbal) Vaslui – Dinamo, 2, cota 1.16

21:45, (handbal) Celje – PSG, 2, cota 1.14
COTA TOTALĂ: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

REZULTATE PRELIMINARII CM 2022: Germania, învinsă acasă de Macedonia de Nord