Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miza x 2.09. Facem profit o triplă din tenis!

Țintim al 13-lea bilet „verde” din luna iunie! Așa cum v-am obișnuit în ultima perioadă, alegem să mizăm în primul rând pe tenis, cele mai importante campionate din fotbal fiind în pauză.

20 iun. 2022, 09:00
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miza x 2.09. Facem profit o triplă din tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: De această dată, investim într-un „hattrick” de selecții ce îți pot aduce profit!

Suntem gata să înregistrăm noi câștiguri și în acest debut de săptămână! Deschidem „combo-ul” cu pronosticul „2 cu HA (+1.5 seturi)”, aleas pentru disputa de la Eastbourne dintre Jenson Brooksby și Jack Draper. Pariul nostru este argumentat în primul rând de forma deplorabilă prin care trece Brooksby, acesta fiind învins în 4 din ultimele 5 partide jucate.

În continuare alegem să pariem simplu pe „1 solist” la meciul dintre Tallon Griekspoor și Leliciano Lopez din primul tur al turneului de la Mallorca. Extrem de aproape de finalul carierei, ibericul nu mai impresionează pe nimeni. De altfel, Feliciano a ieșit și din top 200, ocupând la momentul actual poziția cu numărul 214 în ierarhia mondială. În plus, acesta a colecționat în ultima perioadă înfrângeri usturătoare la jucători extrem de slabi precum Moroni sau Nishioka.

În final, părăsim circuitul masculin și ne îndreptăm întreaga atenție către duleul dintre Bianca Andreescu și Martina Trevisan de la Bad Homburg. Sportiva cu origini românești este într-o revenire de forma continuă în ultimele luni. În multe momente aceasta amintește suporterilor motivele pentru care a câștigat inclusiv un turneu de Grand Slam. În mod normal, Bianca ar trebui să se impună fără emoții, pronosticul „1 solist” fiind unul cât se poate de logic. Ținem cont atât de revenirea sa de forma, cât și de faptul că Trevisan este o jucătore zguristă pur-sânge, care nu se descurcă aproape deloc spre deloc pe iarbă.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

 

L 17:30, Jenson Brooksby – Jack Draper, 2 cu HA (+1.5 seturi), cota 1.32;

L 18:00, Tallon Griekspoor – Feliciano Lopez, 1, cota 1.27;

L 19:00, Bianca Vanessa Andreescu – Martina Trevisan, 1, cota 1.23.

Cota totala: 2.06

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.


loading...
Partenerii noștri