Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miza x 2 cu trei ponturi!

Astăzi mizăm împreună pe un mix de sporturi, fotbal-tenis, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția. Vezi cum pariem!

03 iun. 2021, 10:11
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miza x 2 cu trei ponturi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În competiția feminină de la Roland Garros, Varvara Lepchenko o întâlnește pe Karolina Muchova. Cu alte cuvinte, tenismena aflată pe locul al 171-lea în ierarhia mondială joacă cu sportiva care ocupă poziția a 19-a WTA. Așadar, Muchova nu ar trebui să întâmpine mari dificultăți în a se impune în fața unei adversare venite din calificări.

Pentru a doua selecție mergem pe tabloul masculin la disputa dintre Marin Cilic și Roger Federer. Elvețianul a aratat foarte bine în meciul precedent cu Istomin și are clar prima șansă la victorie în partida de astăzi. De evidențiat este faptul că Federer s-a impus în 9 din cele 10 confruntări directe.

Închidem cota 2 cu partida de fotbal dintre Mexic și Costa Rica. Se joacă pentru un loc în finala Ligii Națiunilor CONCACAF, iar reprezentativa antrenată de „Tata” Martino este favorită la calificare. Nu ne complicăm și mizăm pe „1 cu handicap 0”, iar în cazul în care partida se încheie la egalitate la finalul timpului regulamentar, selecția noastră va primi cota 1.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 3 iunie

12:00, Lepchenko – Muchova, 2, cota 1.25

17:00, Cilic – Federer, 2, cota 1.3618:00, Mexic – Costa Rica, 1 cu handicap 0, cota 1.18
COTA TOTALĂ: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.