Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miza x 5.14 » Cele mai tari campionate europene ne bagă bani în portofele!

Weekend-ul este rezervat revenirii fotbalului de top și profitului! Am extras cinci variante de pariere din cele mai tari campionate de pe „Bătrânul Continent”. Puse pe același bilet, selecțiile totalizează o cotă de 5.14.

19 nov. 2021, 11:49
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miza x 5.14 » Cele mai tari campionate europene ne bagă bani în portofele!

Deschidem “combo-ul” cu un pronostic din Serie A. Investim în disputa dintre Atalanta și Spezia, programată sâmbătă de la ora 16:00. Cele două formații trec prin perioade diametral opuse: echipa din Bergamo vine după 5 runde fără eșec, în timp ce Sepzia a reușit contraperformanța de a încasa 9 goluri în ultimele 3 deplasări din campionat. Mizăm logic, pe victoria gazdelor.

În Hoffenheim – Leipzig (sâmbătă, ora 16:30) investim pe selecția “ambele înscriu”. În meciurile de campionat ale ”alb-albaștilor” este consemnată o medie de 3.3 goluri marcate. Leipzig ține aproape – medie de 3.1 goluri. Oaspeții sunt favoriți, fiind într-o creștere constantă de formă fața de debutul sezonului, însă în același timp Hoffe și-a crescut și ea nivelul jocului în ultima perioadă – mai ales în fața propriilor suporteri, unde Kramaric & co. vin după 4 victorii consecutive!

Închidem seria pronosticurilor de sâmbătă cu două variante bazate pe evoluția favoritelor. Meciurile ce ne-au atras atenția sunt Watford – Man. United (17:00) și FC Barcelona – Espanyol (22:00). Investim pe un debut cu dreptul al lui Xavi, pe banca grupării ”balu-grana”. Mergem și pe mâna ”diavolilor”, însă luându-ne măsuri de precauție: 2 la pauză sau la final. Pentru United un success în acest duel este vital, formația pregătindu-se de o perioadă cu jocuri foarte grele. Până pe 2 decemebrie, Ronaldo & co. dau piept cu Villarreal, în Liga Campionilor, Chelsea și Arsenal, în Premier League.

Ultima partidă asupra căreia ne-am oprit este cea dintre Inter și Napoli, a cărei lovitură de start va avea loc duminică la 19:00. Cele doua grupări sunt recunoscute pentru fotbalul extrem de ofensiv pe care îl prestează, aspect dovedit și de statistica stagională. În 12 etape, Inter a “perforat” porțile adverse de 29 ori, în timp ce Napoli a punctat de 24 ori. “Ambele înscriu”, varianta propusă pentru derby-ul de la Milano, are o cotă de 1.57.


Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

S 16:00, Atalanta – Spezia, 1, cota 1.25;

S 16:30, Hoffenheim – RB Leipzig, Ambele înscriu, cota 1.46;

S 17:00, Watford – Man. United, Pauză sau Final 2, cota 1.33;

S 22:00, FC Barcelona – Espanyol, 1, cota 1.35;

D 19:00, Inter – Napoli, Ambele înscriu, cota 1.57.

Cota totala: 5.14

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.